Financieel Advies

Over beex

Op 1 januari 2015 is Beex Advies & Administratie opgericht door Rolf Beex. In de periode van 2010-2015 is hij werkzaam geweest bij een agrarisch advieskantoor en een accountantskantoor. Rolf heeft de nodige ervaring in de agrarische sector en het MKB, in zowel de praktijk als in de advisering. Op 1 januari 2018 is Mijke Beex toegetreden om haar ruime ervaring en enthousiasme voor administratie, cijfers en fiscaliteit toe te gaan passen bij Beex. Continu zijn wij bezig om ons kennisniveau actueel te houden en te verbeteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Op 1 januari 2021 is Beex opgesplitst in Beex Advies & Administratie B.V. en Beex Agrarisch Advies B.V.

Missie

Beex heeft als missie het ontzorgen van de MKB en de agrarische ondernemer. Met ontzorgen bedoelen we: “Doen, waar de klant behoefte aan heeft”. Met een proactieve houding zijn wij op zoek naar de echte behoeftes van de klant. Als de klant geen toegevoegde waarde ziet in bepaalde diensten en werkzaamheden zullen we dit uiteraard respecteren.

Visie

Met Beex heeft u goud in handen. Wij kunnen voor het MKB en de agrarische sector zowel de mest als financiële administratie verzorgen. Dit zorgt ervoor dat wij eind januari alle relevante gegevens hebben om representatieve jaarcijfers te kunnen produceren. Met deze actuele cijfers kijken we vooruit naar de toekomst. Natuurlijk rekening houdend met de wet- en regelgeving, de fiscale aspecten en de subsidiemogelijkheden.

Financieel Advies

maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Onder het genot van een lekker kopje koffie is er meer tijd en aandacht voor elkaar. Klik op de button om een vrijblijvende afspraak te maken.