Beex helpt jou met Mestwetgeving Bedrijfsadvies Subsidies

Wij kunnen voor de agrarische sector de mestwetgeving, subsidies en bedrijfsadvies verzorgen. Dit zorgt ervoor dat u altijd alle relevante gegevens heeft om representatieve gegevens te kunnen produceren. Met deze actuele gegevens kijken we vooruit naar de toekomst.

Agrarisch

De agrarische sector is één van de oudste van het land en enorm belangrijk voor de Nederlandse economie. Ondernemers in deze sector zijn voortdurend bezig met het vertalen van kansen en nieuwe mogelijkheden in techniek, markt en samenleving in bedrijfsontwikkeling. Hierdoor kan de Nederlandse agrarische sector met recht toonaangevend worden genoemd.

ONTWIKKELINGEN

Vandaag de dag komt er echter veel op de agrarische ondernemer af. Van innovaties en verduurzaming tot ontwikkelingen op het gebied van het maatschappelijk draagvlak, de uitdagingen zijn niet mis.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Onze wortels liggen in deze sector en daarom begrijpen wij dat uw bedrijf veel meer is dan alleen een inkomen. Door bovendien onze expertise op het gebied van financiën te bundelen met onze kennis van de sector wordt u in staat gesteld de juiste keuzes te maken en zich te richten op uw eigen activiteiten binnen uw onderneming. Deze belangrijke meerwaarde hebben wij in onze missie opgenomen.

Onze Diensten voor de agrarische sector

Mestwetgeving

Mestwetgeving is een specialisatie van Beex. De regels binnen deze wetgeving blijven veranderen en het is zaak...

Subsidies

Voor het MKB zijn talloze subsidieregelingen, fiscale regelingen en fondsen beschikbaar. Ondernemers...

Bedrijfsadvies

Wanneer het gaat om grote keuzes maken die betrekking hebben op de toekomst van uw onderneming...

maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Onder het genot van een lekker kopje koffie is er meer tijd en aandacht voor elkaar. Klik op de button om een vrijblijvende afspraak te maken.