Mestwetgeving

Mestwetgeving

Mestwetgeving is een specialisatie van Beex. De regels binnen deze wetgeving blijven veranderen en het is zaak dat de agrarische ondernemer hier goed van op de hoogte blijft. Het verstrekken van de juiste en relevante informatie behoort uiteraard tot één van de kerntaken van Beex. Wij zijn voortdurend bezig om op de hoogte te blijven van het nieuws wanneer het gaat om mestbeleid.

KOMPAS

Door overzichten te analyseren en berekeningen te maken aan de hand van de verstrekte gegevens zijn wij in staat u van gedegen advies te voorzien wanneer u tegen zaken aanloopt. Duidelijkheid verkrijgen over een prognose of bijsturing van mestafzet kan vervelende verrassingen voorkomen.

HOE WERKT Mestwetgeving BIJ BEEX

Wanneer u besluit om voor mestwetgeving te kiezen willen wij u eerst goed leren kennen met een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zullen ook uw behoeftes inventariseren. Dit doen wij om zo goed mogelijk met elkaar te kunnen samenwerken en op uw wensen in te kunnen spelen. Vervolgens bespreken we hoe wij samen met u de samenwerking gaan inrichten, zodat alles voor beide partijen duidelijk is en er geen kostbare tijd verloren gaat tijdens de samenwerking.

Nadat we samen alles op een rijtje hebben gezet zullen wij aan de slag gaan en uw ontzorgen. Na een afgesproken periode gaan we samen met u de stand van zaken bespreken en onze bevindingen.

5/5

BEDRIJVEN DIE OOK KOZEN VOOR BeeX

Wij hebben een aantal klanten gevraagd een recensie te schrijven over onze dienstverlening en wij zijn trots op het resultaat! Lees hieronder de reviews.

maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Onder het genot van een lekker kopje koffie is er meer tijd en aandacht voor elkaar. Klik op de button om een vrijblijvende afspraak te maken.