Fiscaal Advies

Fiscaal Advies

Wij kunnen u veel uitzoekwerk besparen door uw ondernemingsvraagstukken op fiscaal gebied aan ons voor te leggen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u adviseren over de gevolgen die uw bedrijfsactiviteiten in fiscaal opzicht zouden kunnen hebben. Uiteraard staan uw belangen hierin centraal en baseren wij ons advies altijd op een gevoel van ondernemerschap.

OPLOSSINGEN

Ook wanneer er een meningsverschil met de fiscus is ontstaat kunnen wij u ondersteunen. Eventueel kunnen wij de procedure van u overnemen zodat u zich ervan kunt verzekeren dat deze conform de regelgeving doorlopen wordt. U kunt ook denken aan hulp bij controles of bij de overdracht van uw bedrijf.

HOE WERKT Fiscaal Advies BIJ BEEX

Wanneer u besluit om voor fiscaal advies te kiezen willen wij u eerst goed leren kennen met een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zullen ook uw behoeftes inventariseren. Dit doen wij om zo goed mogelijk met elkaar te kunnen samenwerken en op uw wensen in te kunnen spelen. Vervolgens bespreken we hoe wij samen met u de samenwerking gaan inrichten, zodat alles voor beide partijen duidelijk is en er geen kostbare tijd verloren gaat tijdens de samenwerking.

Nadat we samen alles op een rijtje hebben gezet zullen wij aan de slag gaan en uw ontzorgen. Na een afgesproken periode gaan we samen met u de stand van zaken bespreken en onze bevindingen.

5/5

BEDRIJVEN DIE OOK KOZEN VOOR Fiscaal advies

Wij hebben een aantal klanten gevraagd een recensie te schrijven over onze dienstverlening en wij zijn trots op het resultaat! Lees hieronder de reviews.

maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Onder het genot van een lekker kopje koffie is er meer tijd en aandacht voor elkaar. Klik op de button om een vrijblijvende afspraak te maken.