Belastingaangiftes

Belastingaangiftes

Een belastingaangifte staat uiteraard niet op zichzelf. Onze meerwaarde kan vooral worden gerealiseerd wanneer wij op de hoogte zijn van alle ins en outs wanneer het gaat om uw situatie. Ontzorgen staat ook bij het verlenen van deze dienst voor ons centraal. Dit houdt in dat wij graag meedenken wanneer u ons de informatie verschaft om de aangifte(s) te regelen. Zodoende kunnen soms vervelende verrassingen worden voorkomen zoals bijvoorbeeld naheffingen.

FACTOREN

Er spelen aardig wat factoren een rol bij het indienen van de aangiftes. Dit verschilt per onderneming en zelfs per situatie. Het is dus zaak dat u tijdig op de hoogte wordt gebracht van bijvoorbeeld wijzigingen in de regelgeving. Samen met u zoeken wij altijd naar de balans van het realiseren van besparingen en het voldoen aan de bestaande wet- en regelgeving. Een hoge aanslag kan immers van goed ondernemerschap getuigen.

HOE WERKT belastingaangifte BIJ BEEX

Wanneer u besluit dat Beex uw belastingaangiftes mag verzorgen willen wij u eerst goed leren kennen met een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zullen ook uw behoeftes inventariseren. Dit doen wij om zo goed mogelijk met elkaar te kunnen samenwerken en op uw wensen in te kunnen spelen. Vervolgens bespreken we hoe wij samen met u de samenwerking gaan inrichten, zodat alles voor beide partijen duidelijk is en er geen kostbare tijd verloren gaat tijdens de samenwerking.

Nadat we samen alles op een rijtje hebben gezet zullen wij aan de slag gaan en uw ontzorgen. Na een afgesproken periode gaan we samen met u de stand van zaken bespreken en onze bevindingen.

5/5

BEDRIJVEN WAARVOOR WIJ OOK Belastingaangiftes VERZORGEN

Wij hebben een aantal klanten gevraagd een recensie te schrijven over onze dienstverlening en wij zijn trots op het resultaat! Lees hieronder de reviews.

maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wij hebben graag persoonlijk contact met onze klanten. Onder het genot van een lekker kopje koffie is er meer tijd en aandacht voor elkaar. Klik op de button om een vrijblijvende afspraak te maken.