Over Beex

Beex Advies & Administratie is op 1 januari 2015 opgericht door Rolf Beex. In de periode van 2010-2015 is hij werkzaam geweest bij een agrarisch advieskantoor en een accountantskantoor. Tijdens deze periode heeft hij zich ontwikkeld op diverse vakgebieden. Rolf heeft de nodige ervaring in de agrarische sector, in zowel de praktijk als in de advisering. Continu zijn wij bezig om ons kennisniveau actueel te houden en te verbeteren. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

MISSIE
Beex Advies & Administratie heeft als missie het ontzorgen van de MKB en de agrarische ondernemer. Met ontzorgen bedoelen we: “Doen, waar de klant behoefte aan heeft”. Met een proactieve houding zijn wij op zoek naar de echte behoeftes van de klant. Als de klant geen toegevoegde waarde ziet in bepaalde diensten en werkzaamheden zullen we dit uiteraard respecteren.

VISIE
Met Beex Advies & Administratie heeft u goud in handen. Wij kunnen voor de agrarische sector zowel de mest als financiële administratie bijhouden. Dit zorgt ervoor dat wij eind januari alle relevante gegevens hebben om representatieve jaarcijfers te kunnen produceren. Met deze actuele cijfers kijken we vooruit naar de toekomst. Natuurlijk rekening houdend met de mestwetgeving, de fiscale aspecten en de subsidiemogelijkheden.

Vul hier onder uw telefoonnummer in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.